Spa

Salt Massage de Confort Zone

Un exclusiu tractament desintoxicant i revitalitzant per al cos i la ment, combinant un massatge específic per millorar l' eficàcia i plaer.

Gràcies a la composició extraordinaria de la Sal del Himalaya, rica en minerales essencials, el tractament porta a terme una acció de purificació i neteja intensa.

Beneficis: Alleugera dolors musculars i molesties. Estimula el metabolisme i millorar la circulació. Reequilibra i revitalitza.

Restaura l' energía en moments d' intens estrés físico i mental.

Massatge amb pedres calentes

Aquesta teràpia combina el massatge terapèutic tradicional amb olis essencials i la aplicació sobre la pell de pedres a diferents temperatures, per facilitar que l'energia vital flueixi alleugerant així transtorns físics i emocionals.

Coffe session

De les Montanyes Blaves de Jamaica, el cafè te un efecte estimulant degut al seu alt contingut en cafeïna i teolfil.lina.

És un tractament corporal depuratiu, metabolitzant, drenant, relaxant i termoregulador.

Orquídeas y piedras semipreciosas de Mar de Bali

L'essència de l'Orquídia movilitza l' energia vital i els banys de llet aplicats amb un massatge relaxant el converteixen en un tractament únic i molt femení.

Aguas termales japonesas y masaje con turmalinas

Tractament que reestableix l' equilibri gràcies a uns productes, massatge amb digitopresió en uns punts concrets i unes turmalinas calientes faran una sessío de relaxació a tots els nivells.