Estètica i teràpies alternatives a Caldes de Montbui

Centre d'estètica i teràpies alternatives

Centre d'estètica i teràpies alternativesA Estètica i Teràpies Alternatives Sandra treballem l'equilibri entre cos, ment i ànima, tres parts que són una sola, el tot que és cada persona. Amb els nostres tractaments obrim el camí per recuperar l'harmonia, per aprendre a cuidar-nos de manera integral, tant per dintre com per fora.

Troba l'equilibri entre la bellesa i la salut a Caldes de Montbui

El nostre centre d'estètica i teràpies alternatives a Caldes de Montbui és un espai en el qual mitjançant l'estètica, el massatge o la teràpia conectaràs amb la bellesa externa i interna per estar en pau, harmonia i en equilibri amb tu mateix. Només has de posar-te en les nostres mans i deixar-te portar, nosaltres ens encarreguem de la resta.

T'ajudem a conseguir el benestar físic, mental i emocional

A Estètica i Teràpies Alternatives Sandra treballem amb un mètode únic, precís i professional de diagnòstic del cos i del rostre. Així podem oferir-li tractaments i productes adequats a les necessitats específiques de la pell, amb aparells d'última generació.

Demani cita en el nostre centre d'estètica i teràpies alternatives a Caldes de Montbui i descobreixi tot el que podem fer per la teva imatge i per la teva salut. En el nostre catàleg de serveis t'esperen tractaments específics per cada necessitat, tant si vols millorar l'estat de la teva pell com cuidar les teves ungles o relaxar els teus músculs. Consulti'ns sense compromís.