Ofertes en bellesa

Ofertes en bellesa

Si encara penses que per estar radiant has de gastar molts diners, això vol que encara no coneixes les ofertes en bellesa del nostre saló en Caldes de Montbui. T'interessa algun dels nostres bons o xecs regals? Consulta'ns!

Abonaments per tractaments d'estètica.

Amb Estètica i Teràpies Alternatives Sandra podràs lluir el teu millor aspecte per menys del que imagines. Amb les nostres increïbles ofertes en bellesa podràs accedir a tractaments exclusius a preus irresistibles. Pregunta pels nostres abonaments o regala salut i bellesa amb els nostres xecs regal.

Xec Regal

Ja no sap que regalar? Que dificil que és regal avui en dia algo sorprenent i que agradi a qui ho rep. Nosaltres et proposem una alternativa que tindras l'exit assegurat i farà que el teu regal sigui molt especial.

Pots regalar qualsevol tractament de la nostra amplia carta, on estaras regalant un munt de sensacions, bellesa i benestar. 

Abonaments a mida per núvies

En el dia del teu casament, escull bé, escull posar-te guapa al nostre centre d'estètica i teràpies alternatives a Caldes de Montbui. Som especialistes a fer que les futures esposes estiguin radiants en el seu gran dia, en aconseguir que la seva pell llueixi millor que mai amb els nostres tractaments exclusius.

Podràs personalitzar com tu vulguis el teu abonament dels serveis, seleccionant els que millor s'ajustin a les teves necessitats. Tu decideixes com combinar els tractaments: manicura, pedicura, maquillatge, massatges, cura de la pell, micropigmentació... Inclou-nos en la teva llista de preparatius i descobreix-ho.