Teràpies alternatives

A Estètica i Teràpies Alternatives Sandra t'ajudem a aconseguir el benestar integral, a harmonitzar al teu tu exterior amb el teu jo interior. Perquè sabem que no només estem formats per un cos físic, perquè el nostre ésser estigui complet no cal perdre de vista el costat emocional. Només harmonitzant les nostres dues meitats aconseguim estar i sentir-nos bé i això és el que potenciem amb les nostres teràpies alternatives a Caldes de Montbui.

Teràpies alternatives a Caldes de Montbui: una nova via per a fer front al dolor, l'estrès, l'insomni o el nerviosisme

Treballem per equil.librar cos, ment i ànima. Afrontem les malalties físiques desde el punt emocional, recalcant en el motiu que ha desencadenat aquella molèstia, aquest problema que ha posat al cos en alerta. Amb les nostres teràpies alternatives a Caldes de Montbui tractem als pacients no només desde el punt de vista físic, sinó com un tot que engloba emocional i espiritual. Busquem l'origen del problema per identificar-lo i afrontar-lo.

Com ho fem?

A Estètica i Teràpies Alternatives Sandra busquem la causa dels problemes, no simplement contrarestar els símptomes que aquests provoquen. Per això, posem al teu abast un selecte catàleg de tractaments enfocats a sanar cos i ment. La relaxació és part fonamental de tots ells.

  • Massatges. Realitzem massatges terapèutics, relaxants, circulatoris, estètics, sensitius... Diferents tècniques per tractar el cos i la ment en la seva totalitat.
  • Descodificació Biològica. És un acompanyament complementari i no invasiu que es basa en conèixer el conflicte associat als síntomes.
  • Shiatsu. També coneguda amb digitopuntura, aquesta tècnica es basa en l'aplicació de pressions amb les palmes de les mans i els dits sobre determinats punts del cos, per alleujar molèsties i potenciar el poder de la autosanació.
  • Reiki. Sessions per la canalització de l'energia mitjançant la imposició de mans, amb les que aconseguirem tractar desequilibris físics i emocionals.
  • Flors de Bach. Com terapeutes florals, fem una entrevista prèvia prescrivim tractaments individualitzats que s'adapten a les necessitats de cada pacient.
  • Homeopatia. És un métode terapèutic per a la prevenció, alleujament o curació de molesties utilitzant medicaments homeopàtics.