Tractaments d'estètica

Centre d'estètica a Caldes de MontbuiEn el nostre centre d'estètica a Caldes de Montbui treballem la imatge de manera integral, perquè som conscients que la bellesa exterior pot transformar-se en benestar interior.

I és que estar bé per fora, es nota per dintre i viceversa. L'estat de la pell, del cabell o de les ungles és un reflex fidel de la nostra salut, a l'igual que el bon ànim es tradueix en un millor aspecte extern. Segur que tu també ho has notat.

Tractaments de bellesa facial i corporal a Caldes de Montbui

A Estètica i Teràpies Alternatives Sandra concebem la bellesa com un tot que harmonitza la part física i l'emocional: una no s'entén sense l'altre. És per això que en tots els tractaments que oferim en el nostre centre d'estètica a Caldes de Montbui primem l'equil.libri entre cos i ment. Entenem que la bellesa va més enllà del superficial, que és un concepte que engloba tot el que és, sent i pensa cada persona.

Quins són els nostres serveis?

Som el centre d'estètica a Caldes de Montbui en el que trobaràs la varietat més gran de tractaments per la cura del teu rostre i del teu cos, siguis home o dona, tinguis l'edat que tinguis. Aquí t'espera un servei adaptat a les teves necessitats concretes. T'oferim solucions exclusives per recuperar la fermesa de la pell, poder dir adéu a les antiestètiques taques, gaudir d'unes cames suaus o lluir unes ungles envejables.

Demana cita a Estètica i Teràpies Alternatives Sandra i descobreixi l'últim en tractaments facials: Fluoroxygen, Forever Young, Wish, Unstress, radiofreqüència... En tractaments corporals no pot deixar de provar la mesoestètica, un tractament lipolític, drenatge i reafirmant que combina diferents productes i aparells (radiofreqüència i mesoteràpia). També disposem de serveis de fotodepilació, bronzejat sense sol, micropigmentació o maquillatges. Consulti'ns.

Porquè la teva imatge diu molt de tu, faci que digui el que realment vols; que reflecteixi el que ets, el que t'agrada, el que sents.